Kövess minket

Tech

Fél órás demót kap az összes platform a Resident Evil 2 remake-ből

Még ezen a héten.

Megosztva

Forrás:

Január 25-én jelenik meg a Capcom klasszikus horror játékának, a Resident Evil 2-nek a remake-je, de a zombigyilkolásba már akár a héten belevethetjük magunkat, hisz a japán kiadó bejelentette, játszható demót adnak ki a napokban. 

A “1-Shot Demo” nevezetű ízelítő fél órás játékidőt ígér, ennyi idő alatt kell teljesíteni a kiadott feladatot, de aki hamarabb ér a végére az még nyugodtan kiélvezheti a maradék perceket. A demóban a két játszható karakter közül Leont lehet majd irányítani.

Az RE 2 a sorozat egyik legkedveltebb része, eredetileg 1998-ban jelent meg az első PlayStationre, a rajongók évek óta kérlelték a játékot fejlesztő és kiadó Capcomot, hogy készítsenek hozzá remake-et, aminek 2015-ben eleget is tettek, mikor bejelentették, érkezik az újragondolás. A zombiktól és egyéb szörnyektől nyüzsgő Raccoon City-t a Resident Evil 7 grafikus motorjával újították fel, de a játékmenet is megváltozott, hisz a korábbi fix kamerarendszer helyett az RE 4-től standard karakterek mögötti kamerarendszer lesz érvényben, és persze az irányítás is a modern akciójátékokhoz igazodik.

Letölteni január 11-től 31-ig lehet a demót, PlayStation 4, Windows PC, és Xbox One platformokra. Alább a demó és a teljes játék trailere.

[twitter]https://twitter.com/RE_Games/status/1082668251346128896[/twitter]
[vembed youtube=”TuAM-b7m3iw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés