Kövess minket

Hiphop

Feladta magát a rendőrségen a gyilkossággal gyanúsított Lil Loaded

Megosztva

Forrás: YouTube

Feltörekvő dallasi rapper, Lil Loaded börtönbe került gyilkosság vádjával. Loaded, igazi nevén Dashawn Robertson feladta magát, hogy tisztázza az ügyét.

Az XXL birtokába jutott rendőrségi papírok szerint a rappert hétfőn tartóztatták le a Dallasi Rendőrőrsön, ahova maga sétált be. Az óvadékát fél millió dollárban állapították meg, ha lerakja házi őrizetbe kerül. A rapper már kb. két hete nem posztolt semmit a közösségi oldalaira, utolsó Instagram posztjában elhunyt barátjáról, Savage Boosie-ról emlékezett meg, a kommentek le vannak tiltva. A gyilkosság részletei nem nyilvánosak, de a Complex egy sheriff elmondása alapján azt írja, hogy Lil Loaded pont őt lőhette le, méghozzá egy puskával. Savage Boosie, igazi nevén Khalia Walker 18 éves volt.

Az egyik szemtanú Khalia Walker kishúga, Khija, aki egy elsült fegyver hangjára futott ki a házából, mely előtt Dashawn Robertson, Walker, valamint egy harmadik férfi, Cameron Walker tartózkodtak. Khija a meglőtt testvérét látta a földön, gyorsan mentőt hívtak hozzá, de már nem lehetett megmenteni az életét. Khija elvette Robertson telefonját, és egy videót talált rajta, amin látható Khalia Walker meglövése. Egyes információk szerint csak klipet forgatott a három férfi, a fegyver pedig véletlenül sült el, nem szándékos gyilkosságról van szó.

Lil Loaded az Epic Records előadója, októberben dobta le legújabb mixtape-jét, a “A Demon in Blue„-t, melyen Polo G, YG, és NLE Choppa is vendégszerepeltek. A rapper tavaly kezdett feltörni „6locc 6a6y” című dalával.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük