Kövess minket

Bulvár

Feladta magát a rendőrségen R. Kelly, szexuális visszaélésekkel gyanúsítják

Az énekesnek régebben is voltak kínos ügye, de azóta csak egyre több áldozat került elő.

Megosztva

Forrás:

Őrizetbe vették R. Kelly-t, miután a híres R&B énekes feladta magát a chicagói rendőrségnek, több szexuális zaklatással, visszaéléssel, és néhol erőszakkal vádolják.

Az énekest, igazi nevén Robert Sylvester Kelly-t tíz rendbeli szexuális visszaéléssel gyanúsították meg, ezután vonult be maga a rendőrségre, ügyvédje társaságában. Kelly tagadja a vádakat, állítása szerint a nők mind hazudnak. 

[twitter]https://twitter.com/crepeau/status/1099129442381766657[/twitter]
A karrierjét gyakorlatilag végigkísérték a hasonló ügyek, de eddig valahogy mindig megúszta őket. Egyik felfedezettjét, Aaliyah-t például 15 évesen vette feleségül, kamu papírokkal legalizálva a frigyet, de az is elterjedt, hogy szex-szektát tart fent az otthonában, és persze ott van a leghíresebb ügye, mikor egy 14 éves lánnyal való szexuális kapcsolatát vette videóra (a lányt le is vizelte), mégsem ítélték el (Amerikában a beleegyezési korhatár államtól függően 16 és 18 között van).

Azóta egyre csak több nő jött elő különböző történetekkel, melyekben a manipulálás, a fiatal kor, és a zaklatás visszatérő elemek voltak. Kelly előkerült ügyeiről tavaly dokumentumfilm is készült, mely szintén nagy port kavart. A hatóságok most azután léptek, hogy az énekesről egy újabb szexvideó került elő, melyen egy 14 éves lány a másik szereplő.

(Pitchfork)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük