Kövess minket

Bulvár

Felborult az autójával CyHi the Prynce, miután rálőttek az országúton

A rapper szerencsére túlélte a támadást.

Megosztva

Forrás:

Halálközeli élménye volt CyHi the Prynce-nek, állítása szerint rálőttek az atlantai országúton, melynek következtében felborult a kocsija. 

A GOOD Music rapper vasárnap képeket is közölt a támadást követő állapotokról, a poszt leírásában pedig hosszan elmagyarázta, hogy mi is történt vele pontosan, pár nappal ezelőtt.  “A mai nap a szeretetről kellene, hogy szóljon, de a városomban már nincs több szeretet. Egy pár napja az életemre törtek, valaki megpróbált lelőni az országúton. Megpróbáltam mindent, hogy lerázzam őket, de elszántak voltak, hogy eltegyenek láb alól. Rámlőttek, majd miután felborultam, eltaláltam egy póznát, és egy fának csapódtam, visszajöttek és még pár golyót rám eresztettek. Ezen a ponton fogalmam sincs, hogy csak összetévesztettek valakivel, ki akartak rabolni, vagy valami régi sérelem miatti bosszúról van szó” – írta CyHi, aki állítása szerint nem akar bosszút állni a támadókon, csak válaszokat szeretne, hogy miért támadták meg.

[instagram]CLS4–dpVJC[/instagram]
A rapper azzal zárta a posztját, hogy minden atlantai vigyázzon magára, és habár tudja, hogy nagyon sok beef zajlik a városban, szerinte a béke útjára kéne lépni, mivel imádja a városát, és a benne élőket.

A posztra több kollégája is reagált, többek közt Big Sean, Meek Mill, Big Sean, Joell Ortiz, Swizz Beatz, és Benny The Butcher is támogatásukról biztosították CyHi-t.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés