Kövess minket

Stílus

Felcsatolható Man Bun

Mi sem hittünk a szemünknek.

Megosztva

ferfikonty1111
Fotó: Getty/iStock

Régen, ha a férfiaknak hosszú volt a hajuk, az főbenjáró bűnnek számított. A modern időkben azonban minden srácnak van olyan korszaka, amikor kipróbálja, milyen is az, ha megnöveszti a haját. Sokan visszatérnek a rövid frizurához, ám vannak olyanok, akik megkedvelik a hosszabb sérót. Pár éve ütötte fel fejét az úgynevezett man bun (vagyis férfi konty), ami az óta is töretlenül hódít.

Most nem éppen a japánok, hanem az amerikaiak rukkoltak elő egy olyan ötlettel, ami segít azoknak a férfiaknak is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú legyen a hajuk. Megalkották ugyanis a felcsatolható man bunt, amit úgy kell elképzelni, mint egy kis hajcsomót, amit a férfiak fel tudnak maguknak tűzni. Nem kell a hajgumikkal és hajcsatokkal vesződniük, hogy tökéletes legyen a kis kontyuk a fejűk búbján, egyszerűen felcsatolják, és már kész is a tökéletes hipszter frizura.

A kis pamacsot be lehet szerezni a Groupon nevű weboldalról és természetesen az Amazonról is. Utóbbi olcsóbb, mindössze 6.56 dollárt (majdnem 2000 forint) kérnek érte, és teljesen ingyen házhoz is szállítják. Hát a hülyének is megéri, nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.