Kövess minket

Aztaa

Feldobta anyja hamvait a színpadra egy Pink koncerten, az énekesnő ledöbbent

Megosztva

Hosszú történelme van a nézőtérről színpadra dobálásnak a zenei világban, repült már telefon, plüsmaci, tangabugyi és megannyi tárgy a zenészek felé, de Pink legutóbbi londoni koncertjén egy nagyon bizarr dolog jutott fel a színpadra…valakinek az elhunyt anyja.

Az elmúlt hétvégén Pink a Hyde Parkban játszott a londoni British Standard Time koncertsorozat keretében. Gwen Stefani nyitotta meg az eseményt, aki 16 év után először lépett fel az Egyesült Királyságban, és meglepetésvendégként Eve-et hozta ki a „Let Me Blow Your Mind” című számhoz. Pink a fellépése során Bob Dylan és Sade feldolgozásokat játszott, duettet énekelt a 12 éves lányával, de sokaknak inkább az a pillanat fog megmaradni, mikor az egyik rajongó a show közepén a színpadra dobta halott édesanyja maradványait.

Miközben Pink a „Just Like A Pill” című dalt énekelte, valaki egy hamuval teli műanyag zacskót dobott a színpad lábához. A dal közepén Pink felemelte a zacskót, megvizsgálta, és megkérdezte a tömegben lévő személyt: „Ez az anyukád?„. A megerősítés után azt mondta: „Nem tudom, mit gondoljak erről„. Ezután Pink, láthatóan kissé megrökönyödött, majd folytatta az éneklést. Nem sokkal később Pink azt mondta a közönségnek: „Azt kell mondanom, ilyen még sosem történt velem„. Íme a pillanat:

(The Independent)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük