Kövess minket

Aztaa

Felfedezte az édesanyját a férje fotóján, ami 15 évvel a megismerkedésük előtt készült

Az ismerőseink, barátaink útjai már lehet, hogy keresztezték a miénket a hivatalos találkozás előtt, csak nem tudunk róla – kivéve, ha épp kéznél van egy fotó, ami bebizonyítja.

Megosztva


Amikor egy kínai pár képeket válogatott az esküvőjére, megdöbbentő fotóra bukkantak a vőlegény, Hedong Zhang korábbi képei között: a menyasszony, Yiqin Lu az egyiken meglátott egy nőt, aki úgy nézett ki, mint az édesanyja. A kép 15 évvel azelőtt készült, hogy a pár megismerkedett volna, egy kiránduláson –  Zhang akkor 14 éves volt.

Yiqin Lu édesanyja megerősítette, hogy tényleg ő van a fotón, sőt, róla is készült egy ugyanezen a helyen. Az is kiderült, hogy Lu, aki akkor 9 éves volt, szintén részt vett a kiránduláson, a két család ugyanazon a buszon utazott, és ugyanaz az utazási iroda is szervezte az útjukat – nem Sors Keze Kft. volt vélelenül a neve?


Az esküvőn elmesélték a történetet a vendégeiknek, hozzátéve, hogy a kép is azt bizonyítja, nincsenek véletlenek, és a kapcsolatukat már azóta tervezi számukra az ég.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük