Kövess minket

Bulvár

Felfüggesztették a tanárt, mert Kodak Black egyik szövegét adta fel leckének

Nálunk egyelőre marad Pilinszky és Ady.

Megosztva

Forrás: Youtube

Bár a rajongóinak a nagy része a fiatalabb korosztályból kerül ki, mégse mondhatnánk, hogy Kodak Black szövegei az ifjúság feltétlen épülését szolgálnák. A floridai rapper életvitele sem éppen állítható példaként a következő generációk számára, egy Georgiában élő tanár mégis úgy gondolta, jó ötlet Kodak egyik szövegét feladnia leckének. A pedagógus természetesen nem akart rosszat, de a házi feladat miatt később felfüggesztették, sőt még az állását is elveszítheti.

A középiskolás diákoknak A Boogie Wit Da Hoodie, „Drowning” című számának Kodak által írt verzéjét kellett átalakítaniuk úgy, hogy az pozitív kicsengésű legyen. Aki ismeri a szóban forgó trekk szövegét, az tudja, hogy tele van cifrábbnál-cifrább káromkodásokkal.

Ennek ellenére – vagy éppen ezért -, a feladat nagy sikert aratott a tanulók körében. Az egyik szülő azonban elveszett a rengeteg fuck, dick és bitch tengerében, így panaszt emelt a tanár ellen. Az iskola vezetése azonnal függesztette őt, további sorsáról pedig a későbbiekben döntenek.

[vembed youtube=”fUt4ujte6BU” ]Kár érte, kiváló ügynök volt.

(Vibe)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés