Kövess minket

Aztaa

Felfüggesztették a YouTuber OnlyFans fiókját, miután meztelenkedős gyerekkori videóját kezdte árulni

Megosztva

Forrás: Instagram

Az OnlyFans felfüggesztette Gabi DeMartino YouTube videós profilját, miután 3 dollárért cserébe árulta egy gyerekkori videóját, amin meztelenkedik.

A videós, akit YouTube-on és Instagramon is több millióan követnek, a héten rakott fel az OnlyFans oldalára egy videót, amit azzal a szöveggel vezetett fel, hogy „nem veszem fel a bugyimat„. Követői, akik megvásárolták a videót meglepődve konstatálták, hogy a videón egy 3 és 6 év közötti kislány látható, aki felemeli a szoknyáját, miközben nincs rajta bugyi. A videó a családi gyűjteményből származik, a lány édesapja készítette, ahogy otthon nevetgélnek, miközben nagymamája a háttérben szól rá a lányra, hogy vegyen már fel bugyit, a kislány ekkor villant a kamerának. Sokan eléggé kiakadtak, hogy DeMartino „manipulálta” őket, hogy gyerekpornót vásároljanak tőle, hisz a megvásárlás előtt nem látszik a videó tartalma. Az OnlyFans válaszként felfüggesztette a lány profilját, amiért megszegte a felhasználási feltételeket.

[twitter]https://twitter.com/karsengrace/status/1333868066925588480[/twitter]
DeMartino Twitteren védte magát, állítása szerint csak egy „bohókás családi pillanatot” akart megosztani a főleg szexmunkások által használt oldalon. „Sajnálom, nem gondoltam végig, nagyon rosszul jött ez ki” – mondta

[twitter]https://twitter.com/gabcake/status/1333867231579697158[/twitter]

(PAPER)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük