Kövess minket

Hiphop

Felfüggesztették az iskolából az amerikai tinit, mert társai azt hitték mészárlásra készül, pedig csak Future dalt énekelt

Ráadásul a szöveget is eltévesztette.

Megosztva

Forrás:

Nem könnyű mostanában a provokatív rap zenéket hallgató diákok élete Amerikában. Napokkal azután, hogy terrorista fenyegetéssel gyanúsítottak meg egy nebulót, miután az túl erős Tyler, the Creator idézetet firkantott fel a táblára, egy újabb tanuló került bajba, ezúttal azért mert Future egyik dalát énekelgette az iskolában. 

Az Illinois’ Washington közösségi középiskolában történt sztori azzal kezdődött, hogy a fiatal srác egy hosszú iskolanap után elindult hazafelé, közben pedig az atlantai rapper „Draco” című dalát énekelgette. A szám címe amúgy az AK-47-es gépkarabély romániai miniverzióját takarja, ezért aztán mikor kicsit átalakítva az egyik sort a fiú úgy énekelte a refrént, hogy „AK season with the bookbag„, egy mellette elhaladó lány azt hitte a srác tényleg elő fog húzni egy fegyvert a hátizsákjából.

[vembed youtube=”OnhXkCPMeMc” ]A lány annyira megijedt, hogy szólt az iskola vezetésének, akik hat napra felfüggesztették a diákot. A fiú apja az ABC helyi médiájának elmesélte, hogy a srác semmi fenyegetőt nem csinált, csak énekelt és ment az iskolabusz felé. A szülő azt is kiemelte, hogy a lány annak ellenére, hogy állítja, hogy megijedt, mégis felszállt az iskolabuszra a sráccal együtt. Persze Amerikában, ahol csak idén 28(!) iskolai lövöldözés volt, soha nem lehet elég óvatos az ember.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés