Kövess minket

Bulvár

Felfüggesztettel megúszta Kodak Black a bántalmazási ügyét

Megosztva

Kodak Black bűnösnek vallotta magát egy 5 évvel ezelőtti bántalmazási ügyben, a floridai rapper megúszta 18 hónap próbaidővel.

Kodak, aki ki-be járkál a börtönből a karrierje során, ismét a bíróságon találta magát, ezúttal egy 2016-os ügy miatt, ahol egy gimis, tizenéves lánnyal való erőszakoskodásáért vették elő. Kodakot, igazi nevén Bill Kaprit azzal gyanúsították, hogy egyik showja után felvitt a hotelszobájába egy kiskorú lányt, akire aztán rávetette magát, habár a lány többször ellenkezett, a dulakodás során a rapper megharapta a lány mellbimbóját és nyakát is. Habár korábban Kodak tagadta, hogy bármit is csinált volna, most elismerte a bűnösségét és bocsánatot kért.

Elnézést kérek, remélem túl tudunk lépni a történteken, a legjobbakat kívánom a lánynak” – mondta a bíróságon az áldozatnak, aki videochaten csatlakozott be a perbe. A lány elfogadta a bocsánatkérést.

Kodak akár 20 évet is kaphatott volna, de végül 10 év felfüggesztettet kapott, ami miatt 18 hónap próbaidő után már nem kell izgulnia. A büntetése részeként tanácsadásra is járnia kell, és 125 dollár megfizetésére kötelezték. Kodak amúgy januárban szabadult a börtönből, miután Donald Trump az egyik utolsó döntéseként kegyelmet adott neki.

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés