Kövess minket

Bulvár

Felgyújtotta a kocsmahaverját egy férfi a VIII. kerületben

Az áldozat később belehalt a sérüléseibe.

Megosztva

Forrás:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt a 36 éves V. Norbert ellen, aki egy VIII. kerületi lépcsőházban felgyújtott egy 49 éves férfit, aki olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

Az eset még tavaly decemberben történt, de a rendőrség csak most zárta le a nyomozást. V. Norbert és ismerőse együtt ittak azon a téli estén, majd hajnali 1 órakor egy a VIII. kerületi Magdolna utcai társasházba mentek, ahol a lépcsőházban a fiatalabbik férfi először megütötte, majd valamilyen folyadékkal leöntötte a másik embert, ezután egy öngyújtóval felgyújtotta a ruháját és elmenekült a helyszínről. A mentőket az egyik lakó hívta ki, aki eloltotta a tüzet. A súlyosan sérült férfit kórházba szállították, de pár órával később meghalt.

Forrás: Police.hu

A 36 éves V. Norbertet egy órán belül, nem messze a helyszíntől elfogták a rendőrök, előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy V. Norbert és későbbi áldozata nem voltak baráti viszonyban, azonban többször szórakoztak együtt. A gyanúsított nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért gyújtotta fel a 49 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

(Police.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.