Kövess minket

Bulvár

Feljelentették Ye-t, amiért elhajította egy őt videózó nő mobilját

Megosztva

Kanye West-nek elege van a lesifotósokból. A zenész pár napja az új barátnőjével feleségével sétálgatott Los Angelesben, mikor egyszer csak felhúzta magát azon, hogy valaki képeket készít róluk. „Nem is tudod, hogy milyen, hogy csak így ránk ugrasz” – mondta Ye a fotósnak, aki nagy bocsánatkérésekbe kezdett. Kanye ezután közölte, hogy pont egy paparazzo miatt kezdett anno gyógyszereket szedni.

Az eset végül azzal zárult, hogy a fotós nagyon sokszor elnézést kért, Ye pedig elhajtott, de pár napra rá folytatódtak a konfliktusok, csak más fotósokkal.

Egy másik felvételen látszik, hogy Ye odaáll az egyik fotós mellé és megdorgálja, amiért filmezik őt. A fotós nem teljesen érti a helyzetet, és közli a rapperrel, hogy több száz fotós dolgozik a környékén, mégis mit vár?

Ye itt még csak szavakkal vágott vissza az általa zaklatásnak megélt fotózásért, de később egy nővel már keményebben bánt. Mint a lendi videón látható, az egyértelműen feldúlt Ye azzal vádolja a nőt, hogy követi őt, miközben a nő folytatja a rögzítést. „Te egy celeb vagy!” – magyarázza a nő, hogy miért videózik, de Ye-nek elege lesz, fogja, kikapja a nő kezéből a telót és izomból elhajítja. Azt nem tudni, hogy a nő hivatásos fotós vagy csak egy random fan, mindenesetre rendőrségi feljelentést tett Kanye ellen, bántalmazás vádjával.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés