Kövess minket

Stílus

Fellángolás egy éjszakára!

Randizás, egy koktél… és utána irány is az ágy. Másnap reggel vagy még éjszaka a taxiban meg jön a megbánás. Ez valamikor még elképzelhetetlen volt.

Megosztva


Mostanra a szexuális szokások teljesen megváltoztak, régen is voltak egyéjszakás kalandok, most viszont a partnerek random cserélgetése már annyira nem lep meg senkit. Űzik ezt a sportot férfiak és nők is egyaránt. A szakemberek szerint, mindezt a felgyorsult digitális társadalom hatásának tudják be. Míg a melegek a Grindr nevű alkalmazáson ismerkednek, addig a heterók a Tinderen keresgélnek a potenciális szexpartnerek között.

Tracey Cow szexológus kutatásából kiderült, hogy azok a férfiak, hogy a férfiak 80%-nál kimutatható, hogy az egyéjszakás kaland jó érzetet okoz. Ugyanez csak a nők 54%-ára érvényes.  Cox elemzésében arra is kitért, hogy a nők miért nem agyalnak sokat a szexuális partner kiválasztásán. Véleménye szerint, három dolog történik akkor, mikor szemet vetünk valakire:

1. Gének
A New York-i egyetem kutatói rávilágítottak arra, hogy a DNS-be kódolt speciális gén készteti az embert arra, hogy szexuális kapcsolat kialakítása érdekében vadásszon.

2. Ösztönök
A vadászatban nagyon fontos szerepet játszanak az ösztönök, de a nők esetében nem szabad megfeledkezni az ovulációról is.

3. Szexuális vonzalom
Miután utat engedünk a gének és az ösztönök csábításának, jön a szexuális vonzalom csekkolása. Nem elég pusztán csak kívánni valakit, hanem arról is meg kell bizonyosodni, hogy a kémia és működik a felek között.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés