Kövess minket

Rock

Feloszlik a Paramore?

A Paramore együttesből ismét valaki menekülőre fogta, és az nem volt más, mint a gitáros, Jeremy Davis. A banda az alapítótag búcsúját a Facebookon jelentette be. A távozás okát egyelőre még rejtély övezi, egy azonban biztos, semmi sem marad a régiben.

Megosztva


Davis jelen volt a banda alapításánál, ám a debütáló album, az All We Know Is Falling készítése idején a helyét John Hembree foglalta el. A Paramore tagjainak a távozó zenész helyét mielőbb be kell majd tölteniük. Hayley Williams, énekesnőn kívül a formáció tagja még Taylor York, aki ritmikus gitárral színesíti a hangzást. A tökéletes színpadi hangzásról a koncertek idején még három tag gondoskodik.

[vembed youtube=”RvnkAtWcKYg” ]

A Paramore együttest Franklinben alapították. 2010-ben a banda két alapítója úgy döntött, hogy távoznak, ám előtte több dolog is letettek az asztalra. A fentebb említett debütáló albumot, stúdiólemezek követték: Riot! (2007), Brand NewEyes (2009) és a Paramore (2013). Utolsóval sikeresen feltornázták magukat az amerikai slágerlisták élére. A legismertebb szerzeményeik között van a Misery Business, a Decode, a The Only Exception, a Still Into You vagy az Ain’t It Fun. Begyűjtöttek már egy Grammyt, két Kerrang! Awards-ot, egy MTV Europe Music Award és három NME Awards díjat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.