Kövess minket

Pop

Feloszlott Lil Uzi Vert kedvenc K-pop bandája, a rapper kifakadt

Megosztva

Szombaton hivatalosan is feloszlott a koreai pop lánybanda, a 2015 óta zenélő GFriend. A Sowon, Yerin, Eunha, Yuju, SinB, és Umji által alkatott csapat végét az ügynökségük jelentette be még a hét elején, miután állítólag nem tudtak megegyezni a folytatásban.

A k-pop csapatok fanjai híresek az elvakult rajongásukról, ismeretes például a BTS kedvelők anyatigris mentalitása, és ez a GFriendnél sincs másképp, rajongóik egy emberként siratták meg a feloszlás hírét. Utóbbiak táborát erősíti Lil Uzi Vert is, aki már a kezdetektől fogva követi a csapatot, ’15 szeptemberében például kiposztoltotta Twitterre, hogy imádja a GFriendet, akiknek szerinte nagyszerű táncmozdulataik és énekhangjuk van.

Emberünket tehát megviselte, hogy feloszlanak, egy esedező és pár mérges emojival reagált elsőként a hírre, majd a Twitter profilját is megváltoztatta egy GFriend szelfire.

Később aztán Insta Live-ra is felugrott egy kis kiakadásra:

“Mindenki tudja, hogy a GFriend a kedvenc K-Pop bandám. Nem érdekel mi történik, nem érdekel, ha feloszlanak, nem érdekel, ha nem csinálnak több zenét, nem érdekel, ha nem tudod, hogy ki a GFriend, nem érdekel, ha idősebbek, mint amennyinek tűnnek, nem érdekel, ha nem igazi emberek, nem érdekel, hogy mennyi plasztikai műtétet csináltak, nem érdekel, GFriend! K-Pop!”

Mielőbbi lelki békét kívánunk a GFriend fanoknak.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés