Kövess minket

Aztaa

Feltörekvő magyar producerek, itt a lehetőség! Jelentkezz a Telekom Electronic Beats válogatáslemezére és legyen saját videokliped!

Sőt még pénzjutalomban is részesülhetsz.

Megosztva

Forrás:

A Telekom Electronic Beats egy új kampány keretében keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek. Zenék közös nevezőn, jelentkezz és felkerülhetsz egy válogatáslemezre, amiből rögtön hármat is kiadnak, trekkedből pedig akár videoklip is készülhet!

A Telekom Electronic Beats magyar csapata az egész világot a feje tetejére állító járványhelyzetben is azon van, hogy támogassa az itthoni producer szcénát. Most minden korábbinál többet számít a digitális összefogás, ha már élőben nem találkozhatunk egymással. Ezt felismerve indult útjára egy hónapja a SzpottoljOtthon streamsorozat, és ennek mentén született meg a legújabb kezdeményezés, ami arra irányul, hogy felkutassák Magyarország legkreatívabb olyan otthoni zenekészítőit, akik eddig még nem tudták áttörni a figyelem falát, pedig megérdemelnék – és hasonlóképpen szeretnének terepet adni a most éppen fellépések nélkül maradt, már ismert underground zenészeknek is. Ütős zenéken dolgoztál tehát a karantén alatt, vagy egy kiadatlan gyémánt lapul a digitális fiókodban? Itt az idő, hogy szélesebb körben is megismerjék a tehetséged.

A jelentkezés már elindult, május 18. hétfőtől három héten át – június 7. vasárnap éjfélig – várják olyan zenei producerek jelentkezését, akik az önkéntes karanténjuk alatt, a #maradjotthon szellemében írtak vagy írnak éppen friss zenéket, és ezeket szeretnék megmutatni az univerzumnak.

Forrás:

A legjobbnak ítélt zenék – amelyek elbírálásába elismert neveket is bevonnak a szcénából – végül hivatalosan kiadott válogatásokra kerülnek majd fel, amiket a Telekom Electronic Beats a Selected Sounds kiadóval közösen jelentet meg, professzionális masteringet követően (köszönhetően az Analogue Zone-nak), biztosítva a tökéletes megszólalást. A kiválasztott zenék szerzői pénzjutalomban részesülnek, egy dal videóklipet is kap, egy 25 év alatti fiatal kezdő producer pedig MagentaKraft különdíjjal is gyarapodik, ami egy masztering kurzus, illetve egy Elektron Digitakt dobgép.

Három elég széles kategóriában várják a jelentkezőket, így akár a kísérletibb zenéiddel is jelentkezhetsz.

A Telekom Electronic Beats folyamatosan frissített Spotify lejátszási listáin már futó hármas tematika alapján Popping (azaz popzene), Clubbing (vagyis éjszakai táncparketteket célzó zenék) és Xperimenting (kísérleti darabok) kategóriákban lehet indulni kettő és nyolc perc közötti művekkel. Ennél több feltételt nem is szeretne szabni a TEB csapata, akik hisznek abban, hogy ugyan most fizikai korlátok közé vagyunk szorítva, együtt mégis egy olyan, határokon átívelő dolgot lehet létrehozni, amire az utánunk jövő generációk is boldogan nyomják meg a play gombot
A pályázat pontos menetéért kattints az electronicbeats.hu-ra!
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés