Kövess minket

Bulvár

Fenékrázás helyett inkább összeverekedtek a háttértáncosok Blueface klipforgatásán

Talán be kellett volna tartani a közösségi távolságtartás szabályait.

Megosztva

Forrás:

Blueface-t nem igazán érdekli, hogy a karantén lényege, hogy egyedül legyünk otthon, minimálisra csökkentve az emberi érintkezéseink számát, hisz a hétvégén egy kisebb csoporttal együtt forgatott klipet.

A Blueface által megosztott Instagram Story-kban látható volt, hogy a Los Angeles-i rapper otthon, lengén öltözött táncoslányok gyűrűjében készítette az új vizuálját, a járványra pedig maximum csak az emlékeztethet minket, hogy a lányok mind maszkban vannak, miközben rázzák a feneküket. 

[twitter]https://twitter.com/BloofaceBaby/status/1251884221003632643[/twitter]
A forgatás viszont egy ponton nagyon félrement, miután két táncos összeveszett, az egyik lány állítása szerint egy rasszista beszóláson. Ekkor már az arcmaszkok is lekerültek, hol van ilyenkor egy Győrfi Pál, hogy a megfelelő korona-etikettre figyelmeztessen mindenkit?! Elég nehezen csillapodtak az indulatok, szó szót követett, majd a hajtépés és a bunyó is megindult. A stáb egy része közebelépett ugyan, de hiába, a lányok a ház szinte összes pontján egymásnak estek, a végén Blueface azzal viccelt, hogy inkább lefekszik aludni, mert a lányok hajnalig sem hagyják majd abba a civakodást.

[twitter]https://twitter.com/BloofaceBaby/status/1251884682419019776[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/BloofaceBaby/status/1251885073651171329[/twitter]
A rapper később szintén Story-ban próbálta magyarázni a dolgokat. Állítása szerint a lányok nem rajta vagy miatta vesztek össze, szimplán kicsit túlcsordult az italozgatás a forgatáson, ez pedig előhozta a konfliktusokat.

Forrás:

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük