Kövess minket

Aztaa

Festményekre hasonlító Young Thug képekből nyílt kiállítás

A megnyitóra a rapper is ellátogatott.

Megosztva

Forrás:

A Miami Művészeti Hét keretében debütáltak offline a Young Thug as paintings nevű Instagram oldal képei, melyeken a rapper fotóihoz passzoló antik festmények láthatóak.

Az oldalt egy 23 éves holland fotóstanonc, Hajar Benjida készítette még 2016-ban, ahogy anno kiveséztük: a recept egyszerű: végy egy fotót Jefferyről, (az előadó polgári neve – a szerk.) majd fusd végig az egyetemes művészettörténet festményeit, a passzoló jegyek alapján igazítsd az előbbi pic mellé, és kész is vagy. A projekt anno egy sulis feladatként született meg, de azóta külön életre kelt, és jelenleg több mint 65 ezren követik a profilt. A képeket különleges módon állították ki, hisz a látogatók haza is vihettek egy-egy képet, miközben egy monitoron az Instára feltöltött képek pörögtek. A megnyitóra Young Thug is ellátogatott, akinek a kiadója is segítette megvalósítani a kiállítást, a rapper kiemelte, hogy lenyűgözőnek tartja a munkát, főleg a befektetett idő és energia miatt, elvégre jó sok időbe telhetett Benjida-nak a megfelelő fotók megtalálása. 

Thugger kedvence amúgy az 1887-es „Férfi és fiú Algériában” című festménnyel összepárosított fotója, mely közvetlenül az egyik börtönből való szabadulása után készült. Alább pár példa a kiállított darabokból.

[instagram]BQJM41wjq4g[/instagram]

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés