Kövess minket

Hiphop

Fetty Wap már-már túl menő, hogy csak simán kifizessen pár közlekedési bírságot

Pár száz dollárra büntették, több mint százezerrel érkezett a bíróságra.

Megosztva

Fetty Wap, újhullámos rapper, tegnap világraszóló vagányságot vitt végbe. A 25 éves Wap az utóbbi hónapokban szorgosan gyűjtögette a közlekedési bírságokat. Összesen négy esetben kapcsolták le a rendőrök, és büntették meg, mert valami nem stimmelt az autójával, vagy a vezetési stílusával.

Ja, és mert egy jóideig jogsi nélkül furikázott.

Ezen felül volt, hogy túl sötétre festette kocsija ablakait, vagy egyszerűen nem cserélte le gyászos állapotban lévő rendszámtábláját.

Ezek miatt a piti ügyek miatt kellett szerdán, New Jersey-ben bíróságra mennie. Ahova két köteg zöldhasúval érkezett, 165.000 dollár értékben.

A bírság, amit kapott, csak 360 dollár volt, így még bőven maradt pénze, hogy a bíróság épülete előtt a lóvéval menőzzön.

A helyszínen megjelent újságíróknak széles mosoly kíséretében válaszolt kérdéseikre.
Elmondta például, hogy állandó útitársa Benjamin. Vagyis a pénz. Itt Benjamin Franklin-re gondolt, ugyanis az ő arcképe van a 100 dolláros bankón.

Aztán, amikor megkérdezték tőle, hogy elképzelhető-e, hogy az egyik száma, konkrétan a DWB – Driving While Black (feketeként vezetni) miatt vegzálják, rögtön kijavította az újságírót, hogy a DWB – AR (and rich) miatt. Ami, annyit tesz, hogy ő nem csak egy fekete sofőr, de emellett még dúsgazdag is.

Ez volt a végszó.

Ekkor kerültek elő a pénzkötegek.

Lóbálta is őket serényen. Az esetről természetesen videó is készült.

Íme:

[vembed youtube=”bG7hgUxV6d8″ ]

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük