Kövess minket

Bulvár

Fia miatt kerüli a nyilvánosságot Joseph Gordon-Levitt

Szeretné, ha jó élete lenne.

Megosztva

Joseph Gordon LewittFotó: Getty / Europress

Joseph Gordon-Levitt, aki olyan sikerfilmekben szerepelt, mint az Eredet vagy A sötét lovag: Felemelkedés, a mai napig kényelmetlenül érzi magát, ha nyilvánosság előtt kell szerepelnie, vagy ha éppen felismerik az utcán. Magánéletét a mai napig védi, keveset mutatkozik feleségével, Tasha McCauley-vel.

Nemrégiben született kisfia, akinek szeretne mindent megadni. „Nemsokára felnő és megannyi csodálatos élményben lesz része. Én nem szeretném, ha az én karrierem az ő útjába állna. Lehet, hogy majd Tibetben akar élni, és teljesen cikinek érzi majd, hogy az apja egy népszerű színész” – mondta Levitt.

Joseph Gordon-Levitt egy ideig fel is hagyott a színészettel, hogy francia irodalmat tanuljon a Columbián. Amikor visszatért, olyan filmekben szerepelt, mint az 50/50 vagy az 500 nap nyár, és megrendezte első filmjét, a Don Jont is. „Örülök neki, hogy ezek a filmek sokat jelentenek a közönségnek. Többen jöttek már oda hozzám, hogy az 50/50 vagy az 500 nap nyár megváltoztatta az életüket, aminek nagyon örültem.”- nyilatkozta Levitt.

Joseph a következő filmjében nem mást alakít majd, mint Edward Snowdent, az NSA korábbi munkatársát. Mi izgatottan várjuk!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük