Kövess minket

Aztaa

Fidget Spinner Híradó

2017. június 20. van, és ezek a hét legfontosabb Fidget Spinner hírei.

Megosztva

Forrás:

Ladákból csináltak Fidget Spinnert

Orosz bloggerek készítettek óriás Fidget Spinnert, méghozzá egyedi módszerrel. A három novoszibirszki férfi félbevágott Lada Samarákból rakta össze az így sokkal nehezebben forgatható pörgettyűt, melyet videóra is vettek, majd töltöttek fel egy ismert videómegosztó portálra. 

[vembed youtube=”2KEdR1r5QwE” ]

35 tonna Fidget Spinnert zúznak be a németek

A német fogyasztóvédelem 35 tonna Fidget Spinner megsemmisítésére adott ki engedélyt. Indokuk nem az, hogy a forgó játékokat ha kancsítva nézzük, kicsit a horogkeresztre hasonlítanak, hanem állításuk szerint lenyelhető részeket tartalmaznak és ez, idézzük: „veszélyes” lehet a gyerekek számára. Megkeresésünkre, miszerint mérlegelték-e a veszélyeket, hogy mi történik ha esetleg valakinek nem jut a Fidget Spinnerből a nagy Spinolokauszt után, csak annyit válaszoltak: „Ich kann nicht Ungarisch sprechen.” – ami ki tudja mit jelent.

Forrás:

Isten lenne a Fidget Spinner eredeti megalkotója?

Ausztrália keleti partjainál találtak természetes Fidget Spinnereket a kutatók. A négyezer méterrel a felszín alatt élő kis kígyókarúak a tengericsillagok unokatestvérei, de egyes pro Fidget Spinner pörgetők szerint megtaláltuk az evolúciónk hiányzó láncszemét, igaz arra már nem tudtak választ adni, hogy miért nem hasonlítanak a majmokra, mivel túlságosan el voltak foglalva azzal, hogy egyik ujjukról a másikra dobálják a frissen vásárolt titán Fidget Spinnert, mely beépített hangszóróval is rendelkezik, amiből folyamatosan visít a dubstep. A kutatók amúgy más lényeket is felfedezték, de azok senkit sem érdekelnek.

Forrás:

BRKÉKING! Megszakítjuk adásunkat, mert most érkezett a hír: Diplo Fidget Spinnert pörget legújabb Instagram képén.

[instagram]BVi7GNTH5qy[/instagram]

Virtuális Fidget Spinnert indított útjára a Google

Fontos mérföldkőhöz érkezett a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google. A keresőóriás virtuális Fidget Spinnert épített be az oldalába, kipróbálásához csak annyit kell tenni, hogy rákeresünk a „spinner” szóra , lehetőleg nem Magyarországról, mivel itt nem működik. Tudósítónk Amerikából jelenti, így néz ki a Google pörgettyűje:

Forrás:

Budapesti bulisorozat használja vizuálként a Fidget Spinnert

A hip hop és trap stílusban mozgó Onehundred bulisorozat legújabb eseményén tűnt fel az IKONIKUS pörgettyű. A bulin fellép Vanis, Keleman, és BA10 is, de a Fidget Spinner feltalálója sajnos nem játszik.

Forrás:

Programozható, LED-es Fidget Spinner tűnt fel a piacon

A Fidget Spinner revolúció félelmetes evolúcióba csapott át, miután a Spaztix nevű cég kiadta a legLITebb terméket az univerzumban: LED-es, programozható és alakítható Fidget Spinnert. A pörgettyűre külön applikációval lehet grafikákat és szövegeket rakni, például azt, hogy „Fidget” vagy azt, hogy „Spinner” esetleg a kettő kombinációját.

[vembed youtube=”8L_m-JVcuJc” ]
Ez volt a hét Fidget Spinner Híradója, jövő héten ismét jelentkezünk, ha pedig mégsem, akkor a torkunkon akadt egy Spinner és végig igazuk volt a németeknek!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés