Kövess minket

Hiphop

Figura játékteremben flexelve és a kutyáival játszadozva falja fel a szakmát a FALA FEL klipjében

FALA FEL klippremier.

Megosztva

Forrás:

Figura, az albán pék, a hertelendi vajda, az almarázó kecsenyetocsogtató, a magyar 2 Chainz, aki még kerekesszékben is tud bulit csinálni új klippel jelentkezett – a friss és finom FALA FEL még frissebb és még finomabb vizuálja az OFF Médián látható először. 

Kicsivel több mint fél év telt el a SLEEP klipjének megjelenése óta, ezidő alatt Figura megsokszorozta addigi követőinek és rajongóinak számát, egész szép, a 14:07 és Süti a pék szlogenekkel a kommentszekcióit szétbombázó, erős fanbase-t építve.

Sok hónap rohant el tehát single vagy videó nélkül, az elvárások így meglehetősen nagyok, a FALA FEL viszont mindkét kritériumnak megfelelve, látvány és hangzás szempontjából is maximálisan kielégítő összképet nyújt, Figu daddy hivatalosan is itt van, és apák napja alkalmából tökéletes meglepit dobott le a gyermekeinek. 

[vembed youtube=”dn6f5VMcmoA” ] A Wolfshoot keze munkáját dicsérő, a Keyworlddel szövetségben világra jött, így a két KW member, glxy plusz ryanjacob által producerelt trippy klip pontosan átadja Figura színes és eszement univerzumának atmoszféráját:

van itt Need For Speed-szinteket megütő kocsival rájdolás, felszabadult nyári játszi a kutyákkal, meghitt hotbox, több kiló befalt sültkrumplit ledolgozó fekvőzés, Győzike és ballin a neonfényű játékteremben Baba Aziz társaságában, miközben a háttérben Aku és Rák úr fenyít.

A vizuál érdekessége, hogy a játéktermi shotok már a februárban megjelent Wolfshoot interjúnk napján készültek, azaz igen, a videó jó ideje a kemencében sült, Ágoston elmondása szerint bő két hónapot ült a cumón, mert rendesen meg akarta nyomni effektekkel és a tökéletes megjelenésre törekedett. 

Az 1:22-től denszelősebbé, dancehallosabbá váló, Besamel mártással fűszerezett gasztro-mumble-himnuszt hallgatva és nézve újra megbizonyosodhatunk róla, hogy a Figura-Wolfshoot-glxy páros továbbra sem tud hibázni, ahogy arról is, hogy Aziz vasökle bizony oda üt, ahova kell, zárójel: nem lettem volna az a bokszzsák.

Figurát legközelebb pénteken kaphatjátok el a Kolorádón, vagy július 20-án az On The Low soron következő buliján.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés