Kövess minket

Bulvár

„Figyu Kim, mi az a két fehér csík az asztalon?” – „Ööö..cukor! Nem, igazából márvány!”

Semmiképp sem az, aminek elsőre látszik.

Megosztva

Forrás:

Kim Kardashian nem drogozik. Már több interjúban is elmondta, hogy ő egyszerűen nem az a típus, aki szerekkel élne, nem volt az fiatalon sem, de anyaként meg pláne nem. Mondani persze bármit lehet, az emberek nehezen hiszik el, mikor a tabloidokból csak úgy ömlenek a problémás sztárok sztorijai. „Elvonóra kellett menni…”, „Már megint drogproblémái vannak…”, „Részegen őrjöngött…” és a hasonló címlapok szinte mindennaposak, így nem meglepő, hogy bár Kim-ről nem lehetett korábban ilyeneket olvasni, az emberek azonnal farkast, pontosabban kokaint kiáltottak, mikor legújabb Snapchat videójában megláttak két csíkot az asztalon.

Forrás:

A realitysztár Twitteren reagált a kommentekre, mint írja még csírájában el akarja fojtani a pletykát, az bizony nem kóla, hanem az édességboltos bevásárlásuk után maradt cukormaradvány.

[twitter]https://twitter.com/KimKardashian/status/884823842119712769[/twitter]

A szemöldökök persze ezután sem ereszkedtek lejjebb és sokan továbbra is szkeptikusok maradtak, de a 36 éves kétgyermekes anyuka végül videóbizonyítékot is szolgáltatott, és egy M. Night Shyamalanos csavarral kiderült: nem cukor, hanem a márványlap mintája tűnt kokaincsíkoknak. DUN-DUN-DUN! Most már mindannyian nyugodtan aludhatunk.

[twitter]https://twitter.com/KimKardashian/status/884975329705676800[/twitter](Vibe)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés