Kövess minket

Aztaa

Film és anime adaptáció készül Keanu Reeves “BRZRKR” képregényéből

Megosztva

A Netflix lecsapott a Keanu Reeves által fémjelzett “BRZRKR” képregény filmjogaira, de egy anime spinoff sorozatot is műsorra tűznek – tudta meg a Deadline.

A BRZRKR című képregénysorozatot tavaly nyáron jelentették be, egy elpusztíthatatlan, félig ember, félig isten harcos történetét tárja az olvasók elé, akit Keanu Reevesről mintáztak. A Mátrix -és a John Wick-franchise sztárja Matt Kindt íróval (ő olyan műveket jegyez, mint a Pókember vagy az Igazság Ligája) és Allesandro Vitti rajzolóval (Dr. Who, Amerika kapitány, Secret Warriors) karöltve találta ki és készítette el a képregénysorozatot. A képregényt forgalmazó Boom! Studios leírása alapján a főhősünk évszázadok óta bolyong már a világban, és nemigen talál békét, egészen addig, amíg a kormányhoz nem szegődik, akik olyan piszkos munkákkal bízzák meg, ami másoknak túl erőszakosak és veszélyesek lennének. Tőlük cserébe egy valamit remélhet: az igazságot a létezéséről, és arról, hogy miképp tudna végre véget vetni neki. 

A sorozatnak 12 része lesz, ebből eddig csak az első kiadás jelent meg, 2021. március 3-án, de elég jól teljesített, máris eladtak belőle 615 ezer példányt. 

A Netflix által elindított filmes és anime projekt munkálataiban is részt vesz Keanu Reeves, producerként, és főszereplőként is. A film az eredeti történet adaptációja lesz, míg az anime sorozat a képregény sztorijának folytatása. Premierdátumokat egyelőre nem tűztek ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés