Kövess minket

Hiphop

Film készülhet ODB életéből!

RZA szerint jó úton haladnak a megvalósítás felé.

Megosztva


A „Straight Outta Compton” film sikerén felbuzdulva egyre több hiphop előadó tervezi, hogy saját mozit dob piacra. Tupac életéből már biztosan készül film, bár eleinte sok nehézségbe ütköztek a készítők, most már biztosan kijelenthető, hogy zöld utat kaptak és kezdhetnek forgatni. Mára már ott tartunk, hogy a kevésbé ismert rapper, Boosie Badazz is mozgóképre vinné az élete legfontosabb momentumait, annak ellenére, hogy alig múlt el harminc éves.

Vannak viszont olyan arcok, akiknek az életéből érdekes filmet lehetne kihozni. Ilyen figura például a néhai Old Dirty Bastard, a Wu-Tang Clan-ből. A legendás emszíről, RZA elmondása szerint mozi készül, melyet már el is kezdetek forgatni! RZA a Rolling Stones magazinban beszélt a munkálatokról. Elmondta, hogy már több mint 12 percnyi, vágott anyaguk van, melyben ODB felesége idézi fel a rapperrel együtt töltött időt. A beszélgetést Rayshawn vette fel, és RZA véleménye szerint hihetetlen jól sikerült, sőt még annál is jobban. Ilyen jót még nem látott! Bár azt pontosan nem tudjuk, mire értette…
[vembed youtube=”4ITLNzPoEqs” ]A forgatás viszont nehézségekkel is járna. RZA szerint, akinek ODB az unokatestvére volt, egy ilyen filmet elkészíteni nem könnyű feladat. Azért sem, mert lelkileg megviselné a csapatot, ha hosszabb időt azzal kellene tölteniük, hogy régi harcostársukról beszélnek, felszakítva régi, beforrtnak hitt sebeket. Ezért a film készítésében nem is vennének részt, „csak” interjúkat adnának és a rendezőre plusz a csapatára bíznának mindent.

Korábban, 2012-ben már elkezdték a szereplőválogatást egy ODB önéletrajzi mozihoz, akkor a balhés rappert a Drót című sorozatból ismert Michael K. Williams játszotta volna. Ő volt Omar a mára klasszikussá vált cuccban.

(hotnewhiphop nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés