Keresés
7O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Az igazi fanok már a mozi előtt sátoroznak

Offmedia- 2015.12.11. 10:15
371
Már csak 7 nap van hátra a Star Wars új részének bemutatójáig.

Azt már tudjuk, hogy az emberek furcsa dolgokra képesek. Minden egyes új iPhone megjelenésénél már hetekkel a kitűzött időpont előtt több márkaszerviz előtt ott táboroznak a rajongók. Ők azok, akik először szeretnék a kezükben tartani az új telefont, és menősködni vele a haverjaik előtt. Ez már szinte szokássá vált. Azonban, azt még mi is furcsának találjuk, hogy egy film bemutatója előtt sátortábort vernek a hardcore fanok a mozik bejárata előtt.

A Star Wars legújabb része, az Ébredő erő december 18-án kerül a mozikba. Napok óta kígyóznak a sorok a mozik előtt Amerikában, ami 1 héttel a premier előtt elég furcsa. A sorban állók legtöbbjének van jegye, így ezért is szokatlan a tárborozás.

A helyszínen megkérdezettek azt mondták, hogy mindenképpen elsőként szeretnének bejutni a mozi terembe, és sokan attól is félnek, hogy valaki elfoglalja majd a helyüket. Volt, aki az „Ébredő sornak” nevezte el a várakozókat, egyik rajongó pedig az nyilatkozta, hogy ez az egész olyan, mint Woodstock, csak kockáknak.

Arról nem tudunk, hogy Magyarországon lesz-e hasonló akció, de reméljük, hogy IGEN!

Hozzászólások