Keresés
16O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Daniel Craig 100 millió dollárért sem lesz újra James Bond

Offmedia- 2016.05.20. 10:23
431
Két film is készülne a szuperügynök legújabb kalandjairól, bár egyelőre úgy néz ki az angol színész nélkül.
Forrás: Getty / Europress

100 millió dollár nem kevés pénz. Nagyjából 300 millió forintról beszélünk, ennyiért nem vállalta ugyanis Daniel Craig két új James Bond film főszerepét. A 007 ügynök szerepében 54 év alatt eddig hat színész tűnt fel, közülük a most 48 éves angol, messze a legjobban fizetett.

Craig eddig négy James Bond filmben szerepelt, ezek összesen 3 milliárd dollár bevételt hoztak a készítő, Metro Goldwin Mayer stúdiónak. Persze, a színész sem járt rosszul, nagyjából 43 milliót keresett ezekkel a filmekkel.

Forrás: Getty / Europress

A tavaly megjelent 007 Spectre - A Fantom visszatér (a forgatások alatt megsérült D.C térde) után az MGM vezetői ismét megkeresték Craig-et, hogy rávegyék még két Bond moziban való szereplésre, de a színész eddig határozottan ellenáll. Már 2015-ben is úgy nyilatkozott, hogy többen nem játssza el a legtitkosabb szuperügynök szerepét. A stúdió viszont inkább próbálkozik megfőzni őt, ahelyett, hogy embert keresnének a szerepre. Bár, korábban már felmerült, hogy Idris Elba lesz az új 007-es.

Híradások szerint az MGM hatalmas összeget kínált Craig-nek a szerepért. Több, mint 100 millió dollárt! Ám a színész egyelőre nem állt kötélnek. A filmstúdió vezetői szerint talán még egy kis pénz majd jobb belátásra bírja a színészt, ezért készek rá, hogy a 100 milliót megfejeljék még némi-nemű "aprópénzzel".

Egyébként nem gondolnánk, hogy garasoskodni fog az MGM. Hogy miért? Az előző Bond filmben "csak" autókat törtek össze vagy robbantottak fel 34 millió dollár értékben...

(complex.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom