Keresés


DC Young Fly füvezik majd Lil Yachty mellett a "How High" folytatásában

Offmedia- 2018.10.08. 21:45
Method Man és Redman max cameo szerepre tűnnek fel a filmben.
DC Young Fly
Megvan a How High 2 két főszereplője, a korábban bejelentett Lil Yachty mellé érkezik ugyanis DC Young Fly, színész, humorista, rapper, énekes, és műsorvezető. DC, igazi nevén John Whitfield még a Vine videós platformon szerzett magának nagy követői bázist, később aztán az MTV-n kezdte el vezetni az újraindított TRL-t.

A film a két főszereplő otthonából, Atlantából indul, ahogy a két stoner arc megpróbálja megkeresni az elvesztett füvüket, de közben egy nagy állami titkot is lelepleznek. A forgatókönyvet a Family Guy-on is dolgozó Artie Johann és Shawn Ries páros írta, és nem mozis, hanem TV film lesz, de vélhetően a streaming szolgáltatokhoz is eljut majd. A TMZ információ szerint Redman és Method Man nem kaptak szerepet a filmben, igaz egy cameo szerep még nincs kizárva. Lil Baby, Alyssa Goss, DeRay Davis, Mary Lynn Rajskub, NeNe Leakes, Tiny Harris, Cynthia Bailey, és Shekinah Jo viszont biztosan láthatóak lesznek a folytatásban.

Redman korábban elég szenvedélyesen beszélt a How High 2-ről, így extrán fura lesz, ha még egy poénos jelenetet sem kapnak Methoddal.

Hozzászólások