Keresés


Eddie Murphy is visszatér a Amerikába jöttem 2-re

Offmedia- 2019.01.12. 18:41
Már a rendező is megvan a folytatásra.
Folytatják az Amerikába Jöttem című 1988-as vígjátékot, a a második részre Eddie Murphy is visszatér - tudta meg a Deadline.

Paramount Pictures Craig Brewert (A lánc) bízta meg a mozi rendezésével, Murphy pedig ismét Akeem herceg szerepébe bújik. A forgatókönyvet a főleg fekete komédiákat jegyző Kenya Barris írja majd. Az eredeti film szinopszisa szerint Akeem herceg (Eddie Murphy), a kis afrikai ország uralkodójelöltje dúsgazdag ember, mindene megvan amit csak akarhat, ám úgy érzi üres az élete, mert nincs olyan nő, akibe bele tudna szeretni. A hercegnek pedig feleség kell, méghozzá olyan, aki sem nem a pénzéért, sem nem a hatalmáért megy hozzá. Ezért utazik hűséges barátjával, Semmivel Amerikába, ahol egy gyorsbüfében helyezkednek el takarítónak. A bajok akkor kezdődnek amikor kiderül, hogy a két férfi még soha életében nem látott felmosóvödröt és rongyot.

A folytatásban Akeem ismét Amerikába utazik, miután tudomást szerez soha nem látott fiáról, aki őt követheti a trónon. Kalandját az első film karakterei teszik teljessé. Még nem tudni, pontosan mikor indul a film forgatása, de remények szerint idén elkezdhetik a munkát.

Hozzászólások