Keresés

Készülőben az "élőszereplős" Bambi film

Kersner Máté- 2020.01.25. 13:39

A Dzsungel könyve és az Oroszlánkirály mintájára.

Forrás: Hypebeast / Bambi
A minap jelentette be a Disney, hogy élőszereplős remake készül az 1942-es, egyebek mellett a legjobb betétdal és legjobb hang kategóriájában is Oscar-jelölt Bambiból - tudósít a Hollywood Reporter.

Mint kiderült, a film írói a Marvel Kapitányt jegyző Geneva Robertson-Dworet és az idei Chaos Walkingon is munkálkodó Lindsey Beer lesznek, a live-action mese rendezőjének nevét viszont még nem hozták nyilvánosságra. Robertson-Dworet és Beer korábban dolgoztak már együtt az elhalasztott Silver & Blacken, szóval összeszokott párost tisztelhetünk személyükben, bár ettől még nincs feltétlen garancia arra, hogy az új Bambi tökéletesen működő projekt lesz, a kommenteket elnézve a legtöbb néző szkeptikus a dobás létjogosultságát illetően.

Hogy a film mennyiben lesz élőszereplős, egyelőre még rejtély, viszont a THR információi szerint a közelmúltban futó Disney live-action alkotásokhoz, köztük a 2019-es Oroszlánkirályhoz és a 2016-os Dzsungel könyvéhez hasonlóan ez is CGI-alapú lesz a karakterdizájn és az animációk tekintetében.

Habár hivatalos megjelenési dátum még nincs, várhatóan az elkövetkezendő hónapokban minden kiderül majd. 

Nem meglepő módon a közönség nem fogadta túl jól a Bambi remake hírét, az egyik felhasználó így üdvözölte a film bejelentését:

"Kedves Disney, álljatok le."

Egy másik csak azt a kérdést tette fel, hogy "Miért?".

Egy harmadik pedig azt írta jogos kritikát megfogalmazva a tömegtermelésbe kezdő, a terjeszkedéshez minden lehetőséget megragadó Disney felé:

"Ha a Disney nem fejezi be ezt, tíz év múlva mindenki csak nevetni fog rajtuk. Fillérekért adják el a régi klasszikusokat, már a Star Warst is elásták, a Marvel filmekről nem is beszélve. Elég."

(The Hollywood Reporter / Hypebeast)

Hozzászólások

Érdekes lehet