Kövess minket

Film

Készülőben az „élőszereplős” Bambi film

A Dzsungel könyve és az Oroszlánkirály mintájára.

Megosztva

Forrás: Hypebeast / Bambi

A minap jelentette be a Disney, hogy élőszereplős remake készül az 1942-es, egyebek mellett a legjobb betétdal és legjobb hang kategóriájában is Oscar-jelölt Bambiból – tudósít a Hollywood Reporter.

Mint kiderült, a film írói a Marvel Kapitányt jegyző Geneva Robertson-Dworet és az idei Chaos Walkingon is munkálkodó Lindsey Beer lesznek, a live-action mese rendezőjének nevét viszont még nem hozták nyilvánosságra. Robertson-Dworet és Beer korábban dolgoztak már együtt az elhalasztott Silver & Blacken, szóval összeszokott párost tisztelhetünk személyükben, bár ettől még nincs feltétlen garancia arra, hogy az új Bambi tökéletesen működő projekt lesz, a kommenteket elnézve a legtöbb néző szkeptikus a dobás létjogosultságát illetően.

Hogy a film mennyiben lesz élőszereplős, egyelőre még rejtély, viszont a THR információi szerint a közelmúltban futó Disney live-action alkotásokhoz, köztük a 2019-es Oroszlánkirályhoz és a 2016-os Dzsungel könyvéhez hasonlóan ez is CGI-alapú lesz a karakterdizájn és az animációk tekintetében.

Habár hivatalos megjelenési dátum még nincs, várhatóan az elkövetkezendő hónapokban minden kiderül majd.  [twitter]https://twitter.com/RottenTomatoes/status/1220813132827774977[/twitter]

Nem meglepő módon a közönség nem fogadta túl jól a Bambi remake hírét, az egyik felhasználó így üdvözölte a film bejelentését:

„Kedves Disney, álljatok le.”

Egy másik csak azt a kérdést tette fel, hogy „Miért?”.

Egy harmadik pedig azt írta jogos kritikát megfogalmazva a tömegtermelésbe kezdő, a terjeszkedéshez minden lehetőséget megragadó Disney felé:

„Ha a Disney nem fejezi be ezt, tíz év múlva mindenki csak nevetni fog rajtuk. Fillérekért adják el a régi klasszikusokat, már a Star Warst is elásták, a Marvel filmekről nem is beszélve. Elég.”

(The Hollywood Reporter / Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés