Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Macaulay Culkin bemutatta, hogy milyen lenne igazából egy modern 'Reszkessetek, betörők!'

Macaulay Culkin bemutatta, hogy milyen lenne igazából egy modern 'Reszkessetek, betörők!'

Offmedia- 2019.08.08. 17:36
Hát közel sem olyan aranyos, mint az eredeti.
Könnyen kijelenthetjük, nem volt túl pozitív fogadtatása a hírnek, hogy a Disney hamarosan rebootolja több családi filmjét is, köztük a 20th Century Fox megvásárlásával birtokába jutott "Resszkessetek, betörőket!". A film rajongói a Disney+ streamingszolgáltatásra felélesztett filmsorozat megcsúfolását vizionálják, és könnyen igazuk lehet, hisz kérdéses, hogy a Disney mennyire veszi majd komolyan a rebootot. 

A hír természetesen az eredeti főszereplőjéhez, Macaulay Culkinhoz is eljutott, és Twitterre posztolt képpel poénkodott el azon, hogy miként nézne ki a modern Reszkessetek, betörők! azaz Home Alone (tükörfordításban: Otthon Egyedül) új része. 


A 2019-es Kevint látszólag kicsit lepusztulva, otthon netezve találnánk, kétséges, hogy így el tudna bánni a betörőkkel. A színész később a Disney-t is betaggelte egy posztjában, és azt írta hozzá, hogy várja a hívásukat. Culkin amúgy egy Google reklám kedvéért már újrajátszotta a filmet közel 3 évtizeddel az eredeti bemutatása után, azt itt lehet csekkolni.

Hozzászólások