Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Will Smith ismét Magyarországra jön, aki eddig nem csípte el, most megteheti

Will Smith ismét Magyarországra jön, aki eddig nem csípte el, most megteheti

Offmedia- 2019.09.11. 16:46
Az itt forgott "Gemini Man" miatt érkezik ismét hazánkba.
Will Smith szeptember végén ismét Budapestre látogat a "Gemini Man" című új filmjének rendezője, és producerei társaságában - írja az Index. Az Ang Lee (Túl a barátságon, Tigris és sárkány) által rendezett mozinak egy részét tavaly nálunk forgatták, de, hogy pontosan miért utazik ide a stáb egy része szeptember 24-én azt egyelőre nem lehet tudni. Két napot maradnak amúgy.

A film magyarországi forgalmazója is csak annyit közölt: Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tudunk beszámolni. Annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogatásuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont".

A film hivatalos trailerében (csekk alább) is több budapesti helyszín tűnik fel, de Smith tavalyi budapesti kiruccanásának legemlékezetesebb részei mégsem a filmhez köthetőek, hanem az itt rögzített virális táncokhoz. A Gemnini Man, melyben Smith egy bérgyilkost játszik, akit megtámad a saját klónja, október 10-én kerül a magyar mozikba.

Hozzászólások

Érdekes lehet