Kövess minket

Film

Filmfeldolgozást kap az UNO kártyajáték, Lil Yachty főszereplésével

Megosztva

Forrás: Exclaim

A „Csatahajó” és „Az Emoji-film” után már nehezen érheti az embert filmfeldolgozásos meglepetés, de Lil Yachty új projektjére azért mégis nehéz másként reagálni.

A Hollywood Reporter információ szerint ugyanis a rapper a Mattel játékgyártóval együttműködésben hoz tető alá egy UNO kártyajáték filmadaptációt, mely már magában is kivételes vállalkozás, pláne annak az ismeretében, hogy a mozi egy akció-krimi-vígjáték lenne, mely az atlantai undeground hiphop szcénán belül játszódna. A projektnek Yachty az egyik producere, és a főszerepre is szemet vetett.

A forgatókönyvet Marcy Kelly írja, Yachty mellett pedig a Mattel Films, és a Quality Control kiadó több fejese lesznek a producerek.

[twitter]https://twitter.com/realUNOgame/status/1357439017352974336[/twitter]
Yachty elmondása szerint gyerekkorában rengeteget Unozott, és még ma is előveszi néha a játékot, szerinte nagyszerű lehetőség, hogy a kártyajátékból egy az atlantai hiphop szcénában játszódó mozit készítsenek. Az, hogy az UNO brand pontosan miként kapcsolódik a film tematikájához, egyelőre nem ismert.

Lil Yachty amúgy egyre jobban elmélyed a filmek világában, ’19-ben ő volt az egyik főszereplője a Fűre tépni szabad második részének, és egy az életén alapuló HBO sorozat is tervben van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés