Kövess minket

Hiphop

Flavor Flav cáfolja, hogy előre megbeszélték volna a „kamu kirúgását” a Public Enemy-ből

Ki tudja ezt már követni?

Megosztva

Forrás:

A Public Enemy tagok közti drámája újabb fordulatot vett, és hivatalosan is szappanopera szinteket ért el. 

Mint korábban írtuk, Chuck D és Flavor Flav látszólag a politikán vesztek össze még február végén, mikor a Public Enemy egy része fellépett az amerikai demokrata elnökjelölt, Bernie Sanders egyik kampányrendezvényén. Flav kiakadt, mert nem értett egyet a dologgal, Chuck D pedig ezért látszólag kidobta a bandából. Tegnap aztán Chuck D azt nyilatkozta, hogy az egészet eltervezték előre, és igazából csak egy nagy hoax volt az egész, amit azért játszottak be, hogy az új lemezükhöz csináljanak egy kis hírverést, mely amúgy szintén április elsején, tehát tegnap droppolt. 

Ez már magában is bőven elég, de a banda (volt) hypemanje, Flav azóta Twitteren csavart még egyet a történeten azzal, hogy cáfolta Chuck szavait. Szerinte nem volt semmi sem előre lebeszélve, és amúgyis inkább a koronavírus elleni harcra kéne fókuszálni, nem promó céljából kamukat terjeszteni.

„Nem vagyok része a hoaxodnak Chuck D. Vannak most fontosabb dolgok is, mint április bolondját járatni, meg lemezeket megjelentetni. A világnak többre van ennél szüksége, azt állítod, hogy vezetők vagyunk, akkor viselkedj is úgy, és adakozz a rászorultaknak!” – írta Flav Twitteren.

[twitter]https://twitter.com/FlavorFlav/status/1245407376389238785[/twitter]
Tud ez még valahova fokozódni? Meglátjuk…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük