Kövess minket

Hiphop

Flavor Flav szerint jön egy új Dr. Dre album, és ő is rajta lesz

Megosztva

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, Dr. Dre készül valamire. A legendás producer és rapper új albumáról már évek óta pletykálgatnak, de mostanában mintha különösen sokat hallanánk egy készülőben lévő folytatásról. Augusztus elején Grandmaster Flash posztolt arról, hogy Dre meghívta az otthonába, ahol aztán lejátszotta neki az új albumát, mely szerinte trendfordító lesz, most pedig a Public Enemy tag, Flavor Flav beszélt hasonlókról.

Flav a Steve-O vezette Wild Ride! podcast vendégeként mesélte el, hogy nemrég Dr. Dre lakásán járt, ahol egyrészről hallotta a „hamarosan érkező” új lemezt, másrészről fel is kerül rá, ugyanis a producer megkérte, hogy rögzítsen egy kis hanganyagot számára.

Dre az egyik legjobb ember a világon. Megtisztelve érzem magam, hogy stúdiózhattam egy kicsit a házában, mely a következő lemezére kerül fel, hamarosan meg is jelenik. Ez hatalmas számomra. Flavor Flav egy Dr. Dre albumon? Iszonyat nagy megtiszteltetés” – mondta Flav, Steve-O pedig teljesen egyetértett.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés