Kövess minket

Hiphop

Fluor Tomi bejelentkezett a Wellhellóval egy AKC Misi és AKC Kretta kollabra

Megosztva

Egy felpörgetett Lil Frakk és Valmar kollab után Fluor Tomi újabb újgenerációs hiphop előadókra vetette ki a hálóját, ezúttal az AKC Music Productions rappereivel csinálna featet – tweetelte ki a zenész vasárnap.

Arra jutottam a „Gyere velem”, a „Hol vagyok” és a „Karaoke” után, hogy kurvára beadnék egy Wellhello AKC featet” – írta Fluor egy nyelvöltögetős emoji kíséretében, melyből arra következtethetünk, hogy eléggé tetszett neki az április végén megjelent „Holdvilág Club Hotel & Casino” című AKC Misi & Kretta lemez, melyen az említett dalok is fent vannak. Fluor mondjuk nem részletezte, hogy pontosan mely előadókkal boronálná össze a Wellhellót, de az AKC ernyő alatt Misi és Kretta mellett plo Persici és AKC Damigo is ott van, plusz ne felejtsük el, hogy a „Hol Vagyok„-on Nasiimov is szerepel.

Cinikusan felfogva persze az sem elhanyagolható szempont, hogy az AKC számok elég kimagaslóak még a mainstream határán táncoló OTL köreiben is, a „Gyere Velem” például közel 2,8 milliós Spotify hallgatási számot tudhat már maga mögött, YouTube-on pedig 3,5 millióan látták a hivatalos dalszövegvideóját.

A poszt alatti pár reakció többségében támogató volt, és AKC Kretta is nyitott a kollabra, melyet egy egyértelmű „Lessgooo” poszttal ki is fejezett nyilvánosan. „Így születnek a featek” – örömködött Fluor a válaszon, tehát látszólag már semmi sem áll a közös munka közé.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés