Kövess minket

Aztaa

Floyd Mayweather a YouTuber Logan Paul ellen bunyózik februárban

Egyikük 50 meccs után is veretlen, másiknak csak veresége volt eddig.

Megosztva

Forrás:

Veretlen váltósúlyú profi ökölvívó, Floyd Mayweather Jr., és hírhedt YouTube videós, eddig csak egyszer bokszoló, de azt is elvesztő Logan Paul februárban megmérkőznek egymással egy „különleges bemutatómeccsen”, amit a Fanmio nevű oldalon streamelnek majd 25 dolláros bevezető áron.

Mayweather tehát ismét visszatér a ringbe a visszavonulása óta harmadszor, és ezúttal is inkább felhajtást (és persze a pénzt) vette számításba az ellenfele kiválasztásakor, mintsem egy kihívást jelentő megmérettetést. Mayweather eddig 0 vereséget tudhat maga mögött az 50 végigbunyózott meccséből, és egy olimpiai bronz boldog tulajdonosa, míg Logan Paul karrierjének legismertebb pontja az volt, mikor levideózott egy hullát egy japán erdőben, melyből hatalmas felháborodás lett, bocsánatot is kellett kérnie. Logan eddig egy bokszmeccsen van túl, 2018-ban egy másik YouTuber, KSI ellen állt ki, és vesztett. Az esélyek tehát enyhén szólva sem tűnnek kiegyenlítettetnek, de ezt biztosan tudja mindkét fél, itt inkább a bunyó bulvárossága számít.

Forrás:

Logan Paul testvére, Jake Paul is bontogatja a szárnyait, mint bokszoló, nemrégiben Mike Tyson visszatérő meccse előtt bunyózott Nate Robinson visszavonult NBA játékossal, és ki is ütötte az ellenfelét.

A Floyd – Logan összecsapás (lol) február 20-án lesz, első körben 25 dollárba kerülnek a jegyek, majd ez 40 és 60 dollárra emelkedik december 29-ig, végül a meccs előtt nem sokkal, február 11-én már 70 dollárba kerülnek majd a jegyek.

(The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés