Kövess minket

Aztaa

Floyd Mayweather apja szerint McGregornak fel kéne adnia a bokszolást, mert bele fog halni

A fia viszont dicsérte az írt.

Megosztva

Forrás:

Conor McGregor tíz menetet bírt Floyd Mayweather ellen, ami nem kis teljesítmény, tekintve, hogy egy veretlen bajnok ellen állt ki, igencsak kevés bokszolói tapasztalattal. Az írt maga Floyd is megdicsérte a győzelem után, mikor azt mondta Conor egy bajnok, és sokkal tovább bírta, mint számított rá.

Édesapja viszont már nem feltétlenül osztja fia véleményét. Id. Floyd Mayweather az ütközet után erősen kritizálta Conor nagy száját, amely mögött szerinte nem volt igazi teljesítmény.

Még nem láttam senkit így beszélni, és utána képes volt így harcolni. Szánalmasnak gondoltam, pláne azután a sok szabálytalan ütés után, hátulról megütni valakinek a fejét, és hasonlók. Nem láttam tőle igazi bokszot, csak nyuszi ütéseket” – mondta az idősebb Floyd, akiről azért tudni kell, hogy már korábban sem kedvelte Conort, miután összevesztek az egyik rendezvényen.

Fiát viszont cseppet sem féltette:

Megmondtam a fiamnak, hogy Conor el fog fáradni. És mikor elfárad, akkor nagyon fáradt lesz. Így is lett.

Végül pedig azt tanácsolta Conornak, hogy ne ebben a sportágban folytassa profi karrierjét:

Egyedül a pénznek örülhet ebből a meccsből, mivel nincs dicsőség abban, amit csinált. Azt mondom, hogy ha folytatja a bokszolást, és így fog továbbra is öklözni, valaki meg fogja ölni.

McGregor egyelőre nem tisztázta, hogy visszamegy-e a UFC-be, melynek elhagyására már többször utalt korábban, vagy újabb bokszmérkőzést vállal be. 

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés