Kövess minket

Aztaa

Floyd Mayweather hajlandó öklözni 50 Centtel, akár még idén

Megosztva

Forrás:

50 Cent előző héten bedobta, hogy ha választania kéne egy celeb-bokszmeccshez egy bunyópartnert, akkor az csakis Floyd Mayweather lehetne. Money válaszolt a felvetésre: ha Fifty tényleg benne van, ő készen áll a mérkőzésre.

Floyd ellen állnék ki. Igaz nem vagyunk egy súlycsoport” – válaszolta rapper egy rádióműsorban a celeb bunyó kérdésre, majd kifejtette, hogy Mayweather olyan 68 kiló környékén bunyózik, míg neki ehhez nagyon le kéne fogynia, amire nem igazán lenne képes. 50 szerint mikor utoljára 68 kiló volt, úgy nézett ki, mint egy egy csöves. A rapper azt tartaná megfelelőnek, ha olyan 81 kg környékén állhatna ki Floyd ellen, ami amúgy közelebb áll Floyd következő ellenfelének, Logan Paulnak a súlycsoportjához.

Mayweather egy Instagram posztban passzolta vissza a labdát, szerinte akár még idén lenyomhatnak egy bunyót, csak előtte letudja a többi bemutató meccsét.

„Idén a bemutató meccseimre fókuszálok. Lesz ismét egy gálamérkőzésem Japánban, és persze ott van a Logan Paul meccs, és ha Jake Paul túl van a következő ellenfelén, Ben Askrenen, akkor én jövök a sorban. Úgy hallottam, hogy 50 Cent is szeretne öklözni velem, de azt mondja túl kicsi vagyok. Ha felköti a gatyát az év végéig, akkor nyomhatunk egy bemutató meccset. Engem nem érdekelnek a súlycsoportok. A Paul testvérek jó pénzt csinálnak majd ezekből az eseményekből, de Fiftyvel egy „a győztes mindent visz” dealt kell kössünk”

Floyd tehát ütné a rappert, de azt el akarja kerülni, hogy Fifty a második menetben lefeküdjön, majd tartsa a markát a nagy lóvéért. Meglátjuk 50 Cent mit gondol erről.

[instagram]CK2FqYElxUW[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés