Kövess minket

Bulvár

Floyd Mayweather lánya annyira féltékeny lett rapper pasijának exére, hogy megkéselte

Megint alakul a gettó dráma NBA YoungBoy körül.

Megosztva

Forrás:

NBA YoungBoy és Kodak Black a mai hiphop generáció két talán legbalhésabb rappere, de habár most részben róluk lesz szó, kivételesen nem ők vertek meg vagy lőttek le valakit. A sztori igazi főszereplője ugyanis YounBoy jelenlegi barátnője, egyben Floyd Mayweather lánya, Iyanna Mayweather

A történet katalizátora a féltékenység volt, Iyanna a hétvégén átment barátja lakásába, ahol a rapper exe és gyerekének anyja, Lapattra Lashai Jacobs várta. Iyanna kérdőre vonta a nőt, hogy mit keres YoungBoy házában, felszólította, hogy tűnjön el, majd szót szót követett és dulakodás tört ki. A vita végül a konyhában eszkalálódott, ahol a bokszoló lánya két kést is megragagadott, majd úgy megkéselte a rapper exét, hogy a nőt kórházba kellett szállítani, ahol meg is műtötték. A kiérkező rendőrök kihallgatták az érintetteket, egy ideig YoungBoyt is megbilincselték, míg ki nem derült egyértelműen, hogy barátnője felelős a késelésért. Iyannát letartóztatták és testi sértéssel vádolják, szabadlábon védekezhet.

[vembed youtube=”8u1IOYh0UwI” ]Az esetről írt beszámolók több helyen is úgy fogalmaztak, hogy YoungBoy együttműködött a hatóságokkal, amit hiphop nyelvre lefordítva egyesek úgy értelmeztek, hogy a rapper beköpte a barátnőjét a zsaruknak. Erre a mondatra ugrott rá Kodak Black is, aki a börtönből Instán nevetgélt el azon, hogy NBA bemártotta a csaját. Érdemes hozzátenni, hogy már egy ideje járja a pletyka, hogy Kodak nem kedveli Baton Rouge-i rapper kollégáját. 

[instagram]B-lNZ4Tgasn[/instagram]
Mondani se kell YoungBoy nem vette jó néven, hogy Kodak beleszólt a konfliktusba, és elküldte melegebb éghajlatra a rappert egy neki címzett videóban, miközben hozzátette, hogy ő nem köpött be senkit, szimplán hagyta, hogy a rerndőrök tegyék a dolgukat.

[instagram]B-lauvEgBfh[/instagram]
A düh még vasárnap is forrongott benne, mikor arról írt Twitteren, hogy Kodakra rá kéne lépni, amiért teszi itt az agyát. Kodak „szerencséjére” épp egy New York-i börtön vendégszeretét élvezi, így YoungBoy nem tudja ráküldeni barátnőjét egy machétával. 

[twitter]https://twitter.com/GGYOUNGBOY/status/1246897192440340483[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük