Kövess minket

Aztaa

Floyd Mayweather legnagyobb problémája a nagy meccs előtt: Justin Bieber kikövette Instán

Valaki indítsa el az „Everybody Hurts”-öt.

Megosztva

Forrás:

Közeledik a magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő Floyd Mayweather vs. Conor McGregor összecsapás, de előbbi annyira biztos a dolgában, hogy a mérkőzés helyett inkább az izgatja, követi-e Justin Bieber Instagramon. Oké, a helyzet azért ennél egy picit árnyaltabb, hisz egy lehetséges barátság végső elvágásáról van szó, na de kezdjük az elején.

Floyd és Justin pár éve még nagy spancik voltak, Justin eljárt Money meccseire, cserébe Floyd nem ment el a koncertjeire, de azért buliztak együtt sokat. Készült rengeteg közös kép, Justin pedig mindig támogatóan beszélt a bokszolóról. Aztán az elmúlt időszakban valami megváltozott. Megszűnt a beszélőviszony, a popsztár pedig nemrég azt nyilatkozta, Floyd nem tudja majd földre küldeni Conort, ami a hátterüket nem ismerő embernek szimpla éleslátás lenne, Floyndak viszont az egyik utolsó kés a hátba.

Most pedig úgy tűnik Justin már az online térben sem akarja Floyd arcát látni, tekintve, hogy kikövette Instán. A TMZ információi szerint tette ezt azért, mert újra közelebb került Jézushoz, és ezáltal a Hillsong Templomhoz, ahol az egyik lelkész barátja azt tanácsolta, vágja el azokat a kapcsolatokat, melyek rossz hatással lehetnek rá. Floyd úgy tűnik egy közülük.

Szintén a TMZ infói szerint a bokszoló iszonyat dühös, és az egész lépést „árulásnak” tekinti. Szerencséjére még meg tudja ezt a dolgot fordítani, és a saját előnyére fordítani. Csak le kell mennie nagyon mélyre, táplálkozni ebből a gyűlöletből, és a ringben felszínre hoznia, hogy ne csak eltáncoljon Conor elől 12 meneten keresztül, hanem bevigyen egy két dühös ütést is. Akkor talán földre küldhetné Conort (amire nem sokan számítanak), és megmutathatná Justinnak, hogy nem volt igaza, mikor azt mondta nem fog menni a KO. Ezután egymás nyakába borulhatnának sírva, és ismét teljes lehetne a brománc.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés