Kövess minket

Aztaa

Floyd Mayweather reagált a pletykára, hogy McGregort már a gyakorlás alatt kiütötték

Jessie Vargas indította útjára az ír KO-járól szóló hírt.

Megosztva

Forrás:

Már a kesztyűzés közben kiütötték Conort! A bokszolói világ elég kicsi, egy szűk kör. Conort ki fogják ütni. Mayweather mindig hozza az elvárásokat. Nincsenek kétségeim a győzelme felől, még pénzben is akarok rá fogadni.” – mondta tegnap Jessie Vargas váltósúlyú bokszoló, és igaza volt. No nem abban, hogy Conorral tényleg megtörténtek az elmeséltek, vagy akár abban, hogy biztosan Money nyer, hanem a bokszolói világ szűk köréről. Annyira szűk ugyanis, hogy Mayweather másnap már reagált is az állításra a FightHype nevű oldalnak.

Ha nem látok róla felvételt, nem is hiszem el – ez erről a véleményem. Én és Jessie Vargas beszélőviszonyban vagyunk. Beszéltünk már esetleges közös munkáról a Mayweather Promotions keretein belül. Szeretnék vele együtt dolgozni. De csak azért mert beszélünk még nem fogok elhinni egy pletykát, míg nem látom a saját szememmel. Én egy ilyen ember vagyok, látnom kell a két szememmel.” 

Mayweather hozzáállása üdítően érett, pláne a promóciós turnén tanúsított cirkusz után, de a reakciók persze továbbra is megosztóak. Vannak akik azt gondolják, Floyd indította a pletykát, pláne miután megemlíti, hogy jóban van Vargas-szal, sőt még kollégák is lehetnek a jövőben, és persze vannak olyan őrült teóriák is, hogy Conor találta ki az egészet, hogy ne legyen akkora csalódás a rajongóinak, mikor veszít.


[vembed youtube=”UqwwMkKz-w0″ ]
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés