Kövess minket

Hiphop

Flying Lotus elejétől a végéig hallotta Dr. Dre mitikus „Detox” albumát

LÉTEZIK!

Megosztva

Forrás:

Dr. DreDetox” lemeze az egyik legnagyobb enigma a hip-hopon belül. Az OG producer elvileg a 2000-es évek eleje óta munkálodik az albumon, melyet egyesek városi legendának titulálnak, mások pedig meg vannak róla győződve, hogy egyszer tényleg megjelenik.

A legendához most Flying Lotus is hozzátett, egy Billboard interjúban mesélte el, hogy anno elejétől a végéig hallotta a Detoxot.

„Dre még mindig izgalomba jön a zenétől. Mikor a stúdiójában jártam lejátszotta nekem a Detox-ot. Bekérdezett, hogy bejön-e, mire én rávágtam, hogy persze! Nagyon rá volt pörögve. Hallgattuk a lemezt, ő meg táncolt rá a feleségével együtt. Az egész ember olyan hangulatot áraszt, hogy tudja magáról, hogy kőgazdag, de ettől még el tudja engedni magát. Jó volt ezt látni”

A riporter ezután rákérdezett, hogy melyik korábbi lemezére hasonlít a Detox inkább, a The Chronic-ra, vagy a 2001-re? Lotus állítja, egyikre se, inkább a Compton folytatásaként fogható fel, ami mutatja, hogy a Detox nem is egy sima lemez, hanem valamiféle fura képződmény, ami folyamatosan változik az idő múlásával. Akit jobban érdekel a soha meg nem jelent, de potenciálisan ütős album története, az itt olvashat róla részletesebben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés