Kövess minket

Pop

Fogd a pénzt és fuss?

Tudjátok, hogy van az a mondás, hogy hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Vajon ez történt Rihannával is? A popsztár 2013-as turnéja során Nigériát is érintette volna. A koncert végül elmaradt, mellyel senki sem járt jól.

Megosztva

A barbadosi énekesnőnek még 2013 májusában kellett volna fellépnie Nigériában, azonban a koncertet lemondták. És emiatt támadt egy kis perpatvar.

Chris Ubosi beperelte az énekesnőt, miszerint az nem teljesítette a szerződésben foglaltakat. A felek megállapodtak abban, hogy a 65 perces show-ért 425 ezer dollárt fizetnek. A koncert díját három részletben rendezték volna, pontosan úgy, ahogyan azt Rihanna képviselői ütemezték. Az énekesnő koncertje végül nem került megrendezésre, amely azt jelentette, hogy Ubosi koncert és pénz nélkül maradt.

Annak érdekében, hogy visszanyerje pénzét, az egész incidenst jogi útra terelte. Ubosi-nak nincs könnyű dolga, mert a Roc Nation azt állítja, hogy semmilyen szerződést nem írtak alá. Kitartanak amellett, hogy sem Rihanna, sem a Roc Nation soha nem állt kapcsolatban Ubosi-val. Azt is hozzátették, hogy szerintük az úriember csalás áldozata lett, mert Rihannának ebből bevétele nem származott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés