Kövess minket

Stílus

Fogd meg apukád régi edzőcipőjét, trancsírozd szét, nyomd tele ragasztóval, és megkapod a Maison Margiela új lépőjét, ami nem mellesleg kábé 600 ezer forint

Olcsó és esztétikus.

Megosztva

A Maison Margiela nemlétező ingjén még júniusban szégyenkeztem, azóta egymásra kötözött kabátok és szivacslapokkal, plusz sarokra erősített iPhone-okkal és VR szemüveges trash sci-fi parádéval támadt a divat fogalmát gyakran kimaxoló cég, a következő húzás pedig egy lábbeli volt a nyáron. De még milyen lábbeli.

Forrás: H.LORENZO

Forrás: H.LORENZO

A Fusion Sneaker egy kaotikus, szétszabdalt, összeragasztott, megint szétszedett, megint összerakott, és furcsán futurisztikusba csúfuló valami, ami legalább olyan chunky, mint az eddigi chunky cipők, csak egyértelműen merészebb. Az első, pirosas-feketés-fehéres-kékes modell július 16-án droppolt, a második, fehér-sárga (akarom mondani frozen yellow) augusztus elsején, azóta pedig a Margiela patás bakancsát is preferáló Tommy Cash kedvence lett, aki az idei Szigeten már ilyenekben robbantotta fel a színpadot.

28-án délben beköszöntött az újabb sziluett, fekete-narancs árnyalatban: a látvány nagyjából ugyanaz, a különbség csak annyi, hogy míg korábbi társait olyan 400 ezer forintért szórták, az aktuális darab árát úgy heppből megtoldották plusz 200k-val. Oké, oké, igazából nem esett le az állunk, mivel ezután a roncs után, ami már amúgyis 400-ért futott, már tényleg nincs semmi okunk sokkolódni úgy egyáltalán bármin, amit a MM lép. Beszerezhető a H.LORENZO oldaláról – nyugalom, 41-től 44-es méretig MÉG elérhető.

Fusion Sneaker (S37WS0462-H6938)

Maison Margiela low-cut multicolor lace-up sneaker, hybrid leather-textile panelling construction, dried drip adhesive detailing, knotted lace detailing, padded mesh collar, rubber outsole. Made in Italy. Composition – Leather; Knit Textile; Rubber EU Sizing.

Köszönöm a figyelmet, itt tart ma a divat: kurva drága cuccok, amiknek még mindig nem értjük a létezését, de azért megbotránkozva cikkezünk róluk rovatunknak a 386.részét olvashatták.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés