Kövess minket

Kult

Földrengés Londonban

Április 1-jén mutatta be Mike Bartlett Földrengés Londonban című színművét a Vígszínház Eszenyi Enikő rendezésében. A kortárs angol darab az élet nagy kérdéseire keresi a választ: Milyen jövő vár a Földre? Milyen jövője lesz az utódainknak?

Megosztva

Bartlett darabjában az élet nagy problémáira hívja fel a figyelmet. A Föld tartalékai kimerültek, az éghajlatváltozás megállíthatatlan, és ha nem figyelünk jobban oda a környezetünkre, ha nem szabunk gátat önzésünknek, akkor annak néhány éven belül katasztrofális következményei lesznek. „Bartlett darabjában nagyon bátran beszél a Föld jövőjéről, gyermekeink és unokáink jövőjéről, arról, hogy milyen társadalmi és alapvető emberi kérdéseket vet fel a klímaváltozás és a globális felmelegedés” – mondja Eszenyi Enikő.

[vembed youtube=”65D8SlUETK8″ ]

A Földrengés Londonban három nővér XXI. századi története. Robert Crannocknak, az ismert klímakutatónak három lánya van: Sarah, Freya és Jasmine – egy híres politikus, egy tanárnő, aki gyermeket vár és egy lázadó egyetemista. Mindegyiknek megvan a saját élettörténete, mindegyik harcol valamiért, de hogy pontosan miért, látogass el a Vígszínházba, és megtudod!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük