Kövess minket

Film

Folytatást kap az „Az”

Még csak most mutatták be, de már most biztos, hogy lesz második rész.

Megosztva

Forrás:

A kezdeti pozitív kritikák, és a nagy hype úgy tűnik elég volt arra, hogy a New Line Cinema máris elindítsa az „Az” című bohócos horror dráma folytatásának előkészületeit. A Stephen King 1986-os regényéből készült második filmadaptációt ma mutatják be Amerikában (a magyar premier tegnap volt), de az amerikai kritikusok már a sajtóvetítéseken nagyon kedvelték a mozit, és a filmstúdiónak ez már elég is volt arra, hogy Gary Dauberman-t, a film egyik forgatókönyvíróját leszerződtessék egy második részre.

A rendező, Andy Muschietti egyelőre még nem mondott igent, de már vele is folynak a tárgyalások. A filmnek sajnos nem az „Azaz” címet szánják, pedig kár lett volna kihagyni ezt a nagyszerű lehetőséget, az eredeti könyvre utalva, „A második fejezet” munkacímen fut egyelőre.

Előzetes várakozások szerint az „Az” lehet minden idők legnagyobb szeptemberi bevételét hozó, felnőtteknek szánt film, ha hozza a konzervatív becslések szerinti 60-65 millió dolláros bevételt. A folytatás 2019 vége felé várható.

[vembed youtube=”hAUTdjf9rko” ](Hollywood  Reporter, Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés