Kövess minket

Hiphop

Folytatódik a keresgélés az új magyar rap sztár után; itt a Rap Number One második része

Megint széles a skála.

Megosztva

Forrás:

Alig kezdődött el, de máris a félidejéhez érkezett az AK26 és a Players Room Rap Number One című négyrészes rap-tehetségkutatója, melynek második epizódja húsvét hétfőn landolt a srácok hivatalos Youtube csatornáján. A zsűri három tagja – Hiro, Giajj és The King BJ – ugyebár adott, a mostani vendég pedig a BeerSeeWalk a BSW csapata, Matyi, illetve Gaben volt. Az első részhez hasonlóan Bellus István segített be a srácoknak, ő a Showder Klubból lehet ismerős, és talán neki van a legnehezebb dolga a rap blokkok utáni interjúk lebonyolításával.

Összesen tizenheten kerültek be a műsorba az azt megelőző válogatóról, és csak úgy mint a debüt részben, ebben is vannak teljesen amatőr versenyzők – ők vannak egyébként többen, de persze vannak, akik már némiképp rutinosabbnak számítanak. Az első induló például, bizonyos $UDLI, saját elmondása szerint már húsz éve nyomja, míg például az utolsó előttiként rappelő Seven Fox mindössze egy hete foglalkozik komolyabban a szövegeléssel.

Ettől függetlenül túl nagy különbség nincs a produkciók között, páran továbbra is élet-halál küzdelmet folytatnak az ütemen maradással, néhányan pedig egyszerűen annyira izgulnak, hogy alig bírnak megszólalni. Képzelhetjük, mi lehetett az előválogatón, BJ két versenyző közötti szünetben ugyanis jól hallhatóan megjegyzi Matyi felvetésére – amolyan kulisszatitokként, hogy ott bizony sokan tényleg csak szenvedtek, a tizenhetek közé tehát már az ügyesebbek kerültek be.

Két epizód után kijelenthető, a műsorba leginkább tizenévesek jelentkeztek, közülük is a legfiatalabb, a 11 évesen trappel próbálkozó, Vecsi. Már csak szemtelenül zsenge kora miatt (is) érdemes megtekinteni a produkcióját.

A legjobban – szerintem legalábbis – a PHINISH nevű páros szerepelt, ők is még csak 14 évesek, azonban meglepően jól szóltak együtt, annak ellenére, hogy majdnem csak az egyik srác lett meghallgatva.

A versenyzőkre King BJ honlapján szavazhattok, az első részt amúgy T. Danny vitte 1504 kattintással.

[vembed youtube=”om63_Pv8kWE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés